Du er her: Forside -> Referanser - > Ghostbastards sitt storkjøkken er bygget for take away


Ghostbastards sitt storkjøkken er bygget for take away

Publisert den 21.06.2021 av Machine Products Storkjøkken AS

Fra de bestilte storkjøkkenet til det var på plass tok det 5 uker. Nå er Ghostbastards klare til å erobre take away-markedet med sitt nye ghost kitchen.

 

- Det finnes mye kjedelig take away-mat. Vi ønsker å vokse og bli tilgjengelig "overalt" med mer spennende mat, innpakket i et kult og morsomt konsept, sier Marcus Pettersson som er en av eierne av Ghostbastards

 

Sammen med Karsten Quiel, Lars Eikefjord og David P. Scavera åpnet han i juni Ghostbastards i Ringnes Park, sentralt i Oslo. Her er det ikke muligheter for å sette seg ned og spise, lokalet er 100 % tilpasset take away-mat. 

 

- Vi har en egen take away-luke der matbud og privatpersoner kan komme og hente maten. Her spiller vi musikk inspirert av superheltkonseptet vårt. Vi vil at det skal være en klar "vibe" for de som er innom og henter mat, forteller Marcus. 

 

Ikke helt kjent med begrepet? Her kan lese mer om hva et ghost kitchen er. (lenke)

 

Bekjemper kjedelig take away med superhelter

Mennene bak Ghostbastards har virkelig lagt seg i selene når de utarbeidet konseptet rundt maten de leverer. Det hele er bygget rundt fem superhelter (som etter planen skal bli flere etter hvert), som kjemper mot industrialisert mat laget av halvfabrikata. 

 

 

I det parallelle universet de har laget, kalt Northland, har Nam Lamron (Normal Man baklengs) blitt statsminister. Etter å ha kommet til makten innfører han straks nye regler for å gjøre landet mer sterilt. Studenter må gå i samme uniform, bibliotek og sosiale medier stenges, ord fjernes fra synonymordboken, musikere spiller samme musikk og kokker lager samme mat. Hans store mål er å skape en 100 % ren, friksjonsfri og steril verden. Og dermed også kontrollere alt. 


Les også: Nytt pizzakonsept bruker Eloma kombidamper som pizzaovn

Leverte storkjøkken på fem uker

Ideen om å starte et ghost kitchen hadde initiativtakerne allerede før covid 19 stengte ned landet mars 2020. Men da pandemien kom fikk de hendene fulle med ekstraarbeidet situasjonen førte med seg, da flere av eierne driver egne restauranter fra før. 


Etter å ha sett på mellom 10-15 lokaler totalt, dukket endelig det perfekte stedet for Ghostbastards opp våren 2021. De 100 kvm i Ringnes Park, som tidligere rommet både storkjøkken og restaurant med 30 sitteplasser, ble nå gjort om til ett stort storkjøkken. Ghost kitchenet er skreddersydd for å takle levering av take away i stor skala. 

 

Se hvilke produkter Ghostbastards har valgt til sitt ghost kitchen nederst i artikkelen!

 

- Storkjøkkenet levert av MP Storkjøkken må være det raskeste bygde storkjøkkenet noensinne, forteller Marcus.

 

Bare 5 uker etter varene ble bestilt, stod storkjøkkenet ferdig montert og klar til åpning.  

 

MP Storkjøkken han bekrefte at dette ble en levering utenom det vanlige.

 

- Dette kjøkken ble virkelig til i rekordfart! Aldri før har vi levert et så stort kjøkken så raskt, sier salgssjef i MP Storkjøkken, Johnny Nybø, som har vært ansvarlig for prosjektet.

 

 

 

Les også: 9 ting du må huske når du skal innrede storkjøkken

 

Drømmer om USA

Ghostbastards legger ikke skjul på at de ønsker å vokse, og det ganske raskt. De ønsker å etablere seg i flere norske byer, og etter Oslo er det Trondheim som står for tur. 

 

- Drømmen er jo etter hvert å kunne etablere oss i USA. Der er de mer vant til ghost kitchens og take away, og vi tror superhelt-konseptet vårt hadde slått bra an der, forteller Marcus. 
 

Storkjøkkenprodukt til ghost kitchen

 

 

Går du rundt med en drøm om å drive restaurant? Ikke gå glipp av denne: 6 viktige ting mange glemmer når de skal planlegge storkjøkken